Clicky

KSV Rumbeke 0 - 0 K. Sassport Boezinge

Wedstrijd Akern op zaterdag 27 januari 2024 om 19:00

Verslag wedstrijd

Zaterdagavond 27 januari 2024 mochten de Bricx-mannen van trainer F. Schamp de mannen van Sassport Boezinge ontvangen in de Rumbeekse arena. In de heenronde konden we nipt met 2-3 winnen. Het beloofde een boeiende voetbalavond te worden.

Vanaf het eerste fluitsignaal weerklonk in de Rumbeekse arena namen de bezoekers efkes het heft in handen, maar na luttele minuten later kon KSVR dreigen, M. Tyvaert kon het leer afvuren richting doel, maar het leer werd net voor of van de lijn wegtrapt door een verdediger van Boezinge. KSVR bleef doorgaan op hun elan en de kansen bleven opstapelen. N. Vanfleteren met een prachtige actie, maar zag zijn schot op de paal stuiten. Kort erna zag V. Notebaert zijn kans, jammer genoeg vloog het leer net over doel. Beide teams zochten naar hun doelpuntje. Boezinge kwam op hun beurt ook regelmatig dreigen en hun neus stevig aan het venster steken, maar de defensie en goalie van KSVR bleven stevig op hun poten staan en waren op hun hoede. We hadden nog een reuze kans, L. Bochet kon het leer heerlijk richting doel krullen, maar de bezoekende doelman J. Vanbrabandt kon met een geweldige redding het leer onderscheppen. Net voor affluiten zag K. Claeys zijn kans, maar opnieuw stond die dekselse goed keepende goalie van Boezinge paraat in zijn doel, hij kon het leer nog net voor de lijn laag bij de grond wegtikken. We gingen rusten met een 0-0.

Tweede helft het zelfde spelbeeld als de eerste helft. Beide teams staken hun neuzen aan het venster maar de defensies en goalies bleven attent en waren steeds op de afspraak. De wedstrijd ging vlot op en neer en in minuut 80 werden we tot 10 man herleid nadat Woody zijn tweede gele kaart in ontvangst mocht nemen. KSVR haalde alles uit de kast om toch nog de openingstreffer te scoren. Boezinge was van het zelfde gedacht en kort voor het einde van de wedstrijd kon Boezinge het leer tegen de touwen knallen, maar deze goal werd terecht afgekeurd door buitenspel. Zo mochten beide teams tevreden zijn met een 0-0 eindstand.

Volgende week zaterdag 3 februari 2024 gaan we op bezoek in het Mirakelstadion van KRC Waregem. Wedstrijd begint om 19u30.